Jag trimmade Rasses öron igår, och plötsligt ramlade det andra örat ner. Så nu är han en sheltie igen. Vi tvättade honom igår och jag är nöjd med det nya schampot han är helt jätte lurvig och inga lockar. :)

Lite om Rasses temperament, han är helt som en labrador. Älskar allt och alla och kan äta (nästan) hur mycket som helst. Vikten har dock inte varit ett problem på sistone han har bara gått ner lite grann. Jag undrar just om han ännu kommer att växa efter att han är ett halvt år. Det som är bra med att han är ybersocial är att han inte alls är rädd för något. Jag tror att det skulle varit mycket svårare att socialisera en skygg valp. Rasse börjar också få ganska lång och yvig päls speciellt på svansen. 

Träningarna med Rasse har gått helt bra, han har nu också lärt sig ordet ligg (alltså man behöver ej mera hjälpa ner honom på golvet). Problemet är nu bara att han blandar ihop det med sitt. Men vi tränar på det så kanske det snart går bättre. 

Jag undrar just när tonårstrotsen börjar? Jag har åtminstone inte märkt att han skulle börja vara olydig. Nå får se hur det går på julafton... :) Igår var vi hos vår mommo och Rasse hade mycket att inspektera. Jag tror att han trivdes där speciellt då han fick sitta mycket i famnen där.

Vi var hos Freddy för ungefär en vecka sedan och de härjade som vanligt.

Rasse poserar i Freddys gamla jacka. Tack för den!

Här kommer de...

... och här far de igen

Vårt arrangerade gruppfoto